lørdag 16.04 - 2016

BAT CAVE:

GHOST OF DAWN (de)
MISS FISH & THE DROWNERS (kbh)
KOLD FRONT (kbh)
+ DJs

kl. 20:00

I 80'ernes England smeltede punk og glam sammen på klubben "The Batcave", hvilket førte til et dekadent klubliv bestående af punks, goths, queers og alverdens andre subkulturer. Denne aften i Ungdomshuset fejrer vi det moralske og åndelige forfald med musikken fra, og inspireret af, dengang.


Live:

 

GHOST OF DAWN (de)
Tyske Ghost of Dawn spiller old school deathrock inspireret af de mørke firseres Hollywood, hvor bands som 45 Grave, Christian Death og TSOL udgjorde fundamentet, samt musikken associeret med Londons The Batcave klub. Forvent dyster og teatralsk punk musik af en art vi sjældent ser i København!


MISS FISH har været en del af den københavnske queer-scene gennem en årrække, og spiller i aften med hans band THE DROWNERS. Forvent minimalistisk bas og tromme-punk mixet med en teatralsk og dramatisk frontfigur.

 

KOLD FRONT (dk) er et nyt cold wave-band fra København, som lader sig inspirere af mørk post-punk og new wave. Tænk bands som The Cure, Xmal Deutschland og danske firsergrupper som Moral og Pesteg Dred. Med medlemmer fra Metro Cult.

 

DJ's vil vende post-punk, deathrock, wave og mørk punk hele natten, så kom forbi til kolde øl, dystre koncerter og et mørkt dansegulv, så sørger vi for at forvandle Dödsmaskinen til et horror-disco!


facebook event