Nyheder i Ungdomshuset Dortheavej 61

Midlertidig lukning for at mindske smitte

mar 17 2020 Ungdomshuset har valgt, som følge af Corona virus situationen, at lukke huset og dets aktiviteter ned, dette indebærer at der ikke er folkekøkken, åbent i baren, bogcaféen, øvelokalerne, træningssalen eller andre af husets faciliteter.

Ingen Ungdomshus Fastelavn 2020

feb 19 2020  Ingen Ungdomshus Fastelavn 2020

Ungdomshuset gennem 35 år - udstilling

mar 1 2017  I Ungdomshuset vil der i anledning af 10 års dagen for rydningen af 69 være en udstilling, der i ord og billeder viser kampen for Ungdomshuse igennem 35 år.

Pressemeddelelse fra Ungdomshuset ang Jagtvej 69

feb 28 2017  Vi har de seneste dage måbende set på, mens størstedelen af den danske presse ivrigt har fremlagt Vendepunktet og Procasas planer for Jagtvej 69, hvor Ungdomshuset lå. Vi deler ikke den rosenrøde opfattelse af projektet, som en del medier synes at have anlagt. Vi mener derimod at det oser langt væk af at være et projekt der, under påskud af at skulle hjælpe byens udsatte unge, i stedet bliver brugt som et behændigt forstadie til et egentligt kommercielt byggeri på Jagtvej 69.

Udtalelse vedr. bookningen af "Mor"

okt 6 2015 I kølvandet på arrangementet “Støt folk på flugt” som Ungdomshuset afholdt fredag den 18. september, har vi modtaget en del kritik for bookningen af “MOR”, som består af de to kvinder Karen (også kendt under navnet “Mø”) og Josefine. Vi synes derfor at det er på sin plads at forklare hvorfor vi valgte at booke bandet og samtidig benytte lejligheden til at slå fast hvor Ungdomshuset befinder sig, som modkulturelt aktivitetshus og koncertsted, i forbindelse med det kulturelle boykot af Israel.

Ny mail! New mail!

jun 9 2015 Ungdomshuset har fået ny mail-adresse! The Youth House has a new mail address!

Ungdomshuset Facebook account hacked

maj 9 2015 Our account was hijacked yesterday night by unknown people.

Bevar NV Autoparken – for et grønnere og mere kreativt byrum!

jun 16 2014 I hjertet af Nordvest, på Provstevej, ligger NV Autopark - en byhave, der er blomstret op i løbet af de sidste fem år. Grunden stod tom, og kreative sjæle fra kvarteret byggede den sejeste park i Nordvest!

Bargruppen: Nye åbningstider!

apr 2 2014 Bargruppen har besluttet at holde åbent hver torsdag, fredag og lørdag. Læs mere her!

Ungdomshuset støtter Rote Flora - Ungdomshuset supports Rote Flora

mar 15 2014 I dag er der her solidaritetsdemonstration i København til støtte for det selvstyrende kulturhus Rote Flora i Hamborg. Vi bakker stolt op om initiativet! Today there's a solidarity demonstration in Copenhagen for the autonomous house Rote Flora in Hamburg. We're proudly backing this initiative!

Sider:
1  |  2  |  3  |  4  |  5  |  6