Faste aktiviteter

Tid og sted for husets faste aktiviteter. Hold dig opdateret, så går du ikke glip af noget!

Grupperne i huset

Information om de forskellige grupper i huset

De 5 grundregler

Ingen racisme, sexisme, homofobi/heterosexisme, vold og hårde stoffer.

Bliv aktivist

Alt hvad der foregår i huset laves af frivillige ulønnede aktivister....

Fotopolitik

Læs om husets foto -og filmpolitik.

Bliv aktivist

dodsmaskinen-bygge2 Alt hvad der foregår i huset laves af frivillige ulønnede aktivister. Fra hver en væg der bliver malet, til hver en øl der bliver solgt. Vi knokler for noget vi alle sammen kan nyde i fællesskab. Det giver en masse gode oplevelser. Og selvom det kan være hårdt slid og selvom det kan være kedeligt nogle gange, så gør vi det fordi vi gerne vil være en del af et skabende fællesskab, hvor vi selv kan være med til at bestemme.

Hvis man gerne vil være aktivist og være med til at lave ting i huset, så kan man bare dukke op på det ugentlige mandagsmøde, hvor aktivistplanen altid sendes rundt. Her kan man skrive sig på, hvis man har lyst til at tage en tjans under et arrangement. På mandagsmødet vil der også altid være en man kan spørge hvad de forskellige tjanser går nærmere ud på.

For at dagligdagen kan hænge sammen mellem arrangementer er der en række grupper i huset, der tager sig af de løbende opgaver. Mange af aktivisterne i huset er med i en af grupperne, men det er op til en selv. Du kan læse mere om de forskellige grupper her på siden.